Απίστευτη ιστορία του Τάουνσεντ: Έχασε 46.000 λίρες στο στοίχημα σε έναν αγώνα!

Μία απίστευτη ιστορία, γεμάτη όμως με νόημα, αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο Άντρος Τάουνσεντ, ο οποίος όντας εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια κατάφερε μέσα σε μία νύχτα και σε έναν αγώνα να χάσει 46.000 λίρες.Απίστευτη ιστορία του Τάουνσεντ: Έχασε 46.000 λίρες στο στοίχημα σε έναν αγώνα!

Το γεγονός του ότι τα τυχερά παιχνίδια και κυρίως το στοίχημα «μαστίζουν» εδώ και καιρό στο ποδόσφαιρο δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερη είδηση. Όμως, τα... «θύματα» του τζόγου ολοένα και «μεγαλώνουν»!

«Θύμα» λοιπόν ήταν και ο Άντρος Τάουνσεντ, ο οποίος εξιστόρησε σε συνέντευξη του μία απίστευτη ιστορία για τον εθισμό του στον τζόγο.

Ο ποδοσφαιριστής της Κρίσταλ Πάλας, όπως δήλωσε ο ίδιος, έβαλε τον τζόγο στην ζωή του τελείως τυχαία μία νύχτα και φτάνοντας σε σημείο να είναι πλέον εθισμένος σε αυτό, κατέληξε μέσα σε ένα βράδυ να χάσει 46.000 λίρες σε έναν μόλις αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ιστορία του Άγγλου μέσου, όπως εκείνος την διηγήθηκε, ήταν η εξής:

«Μπορώ να θυμηθώ ακριβώς που ήμουν όταν έπαιξα το πρώτο μου στοίχημα.

Βαριόμουν στο δωμάτιο ενός τυχαίου ξενοδοχείου τη νύχτα πριν από έναν αγώνα και είδα μια διαφήμιση στο κινητό για μια εφαρμογή με ένα δωρεάν στοίχημα.

Κατέβασα την εφαρμογή και έπαιξα ένα μικρό στοίχημα για να περάσει η ώρα. Μέσα σε λίγους μήνες, ήμουν εκτός ελέγχου. Απλά έχανα. Συνέχισα να προσπαθώ να βγάλω τον εαυτό μου έξω από αυτή την λούπα. Έτσι ξαφνικά ήμουν εντελώς εθισμένος.

Θυμάμαι όταν ήμουν στο Μπέρμιγχαμ, ήταν η νύχτα πριν από τον ημιτελικό για τα play-off. Ήμουν στο κρεβάτι προσπαθώντας να ξεκουραστώ. Θα ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Συνέχεια ασχολιόμουν με το κινητό μου παίζοντας περισσότερα στοιχήματα. Εκείνη τη νύχτα, έχασα 46.000 λίρες σε έναν αγώνα.

Μετά από καιρό κατέληξα σε ειδική βοήθεια για τον εθισμό στον τζόγο μου. Και αυτό όχι μόνο έσωσε τη σταδιοδρομία μου στο ποδόσφαιρο, αλλά πιθανότατα με έσωσε σαν άνθρωπο.

Δεν λέω αυτή την ιστορία για όλον τον κόσμο. Την λέω για τους ανθρώπους εκεί έξω που είχαν τα χτυπήματα τους, για εκείνους που έχουν παρεξηγηθεί, για τους καταθλιπτικούς, τους χαμένους και ειδικά αυτούς που έχουν μάθει τον εθισμό.»

Μαρίνος Πάντζης