Ο Άμπραχαμ ισοφάρισε... ήδη τα γκολ του Μοράτα! (vid)

Ο Τάμι Άμπραχαμ σε μόλις 14 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της Τσέλσι έχει σκοράρει 11 φορές, όσες δηλαδή το είχε καταφέρει και ο Αλβάρο Μοράτα στην πρώτη σεζόν της... προβληματικής του θητείας στους «μπλε» του Λονδίνου.  



Ο Άμπραχαμ ισοφάρισε... ήδη τα γκολ του Μοράτα! (vid)

Ο νεαρός επιθετικός της νεανικής ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ, απέναντι στην Άστον Βίλα το βράδυ της Τετάρτης είχε ένα γκολ και μια ασίστ για το τελικό 2-1, επιστρέφοντας με ηχηρό τρόπο από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια για το Champions League.

Με αυτό το γκολ, έφτασε στα 11 τέρματα σε 14 αναμετρήσεις πρωταθλήματος στην πρώτη του σεζόν ως βασικός στο ανδρικό τμήμα της Τσέλσι και αμέσως ισοφάρισε την επίδοση που είχε καταγράψει ο Αλβάρο Μοράτα με τη μπλε φανέλα στην πρώτη του χρονιά.

Ο Ισπανός νυν επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης πλέον θ' ακούει το όνομα της Τσέλσι και θα... βγάζει σπυριά λόγω της πολύ κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει από την αδυναμία του ν' αποδώσει όπως μπορούσε και πίστευε ότι θα το έκανε ... Σε σύνολο 31 παιχνιδιών, είχε πετύχει όσα γκολ μετράει ήδη από Δεκέμβρη μήνα ο Άμπραχαμ.

Ο τελευταίος, είναι ο πρώτος παίκτης των «μπλε» με τόσα γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος, έπειτα από τον Ντιέγκο Κόστα (12 γκολ τη σεζόν 2014-2015) και τον Νικολά Ανελκά (12 γκολ τη σεζόν 2008-2009).

 

Κώστας Ζάλιαρης