Βαλένσια: «Αυτά μας είπε ο Φέργκιουσον όταν χάσαμε το πρωτάθλημα του 2012»

Για τις στιγμές που βίωσε την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2011-12 μίλησε ο Αντόνιο Βαλένσια.



Βαλένσια: «Αυτά μας είπε ο Φέργκιουσον όταν χάσαμε το πρωτάθλημα του 2012»

Ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι στην ισοβαθμία λόγω του τέρματος που πέτυχε ο Σέρχιο Αγουέρο στο τελευταίο λεπτό της σεζόν! Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε το 3-2 στο φινάλε του ματς με την ΚΠΡ στο «Έτιχαντ», παγώνοντας τους πάντες στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι είχαν επικρατήσει στην έδρα της Σάντερλαντ με σκορ 1-0 και ήταν ελάχιστα δευτερόλεπτα μακριά από τη στέψη…

«Θυμάμαι βρισκόμασταν στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Σάντερλαντ και περιμέναμε να τελειώσει το ματς της Σίτι για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Μετά βέβαια όλα άλλαξαν αλλά δεν θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή τα λόγια του Φέργκιουσον…»

«Μας είπε πως δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ τον πόνο που μας προκάλεσε ότι συνέβη και πως την επόμενη σεζόν θα έπρεπε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Φτάσαμε με εντυπωσιακό τρόπο στην κατάκτηση του τίτλου για το 2013 αλλά όλα ξεκίνησαν από αυτή την ομιλία στο γήπεδο της Σάντερλαντ. Για να φτάσουμε στο στόχο μας, είχαμε ξεκινήσει την προετοιμασία 10 μέρες νωρίτερα!» ανέφερε ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων».

Γιάννης Τζιουμακλής