Καθησυχαστικός για τον τραυματισμό ο Άμπραχαμ (vid)

Ο Τάμι Άμπραχαμ τρόμαξε τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον κόσμο της Τσέλσι όταν δεν μπορούσε καλά – καλά να περπατήσει έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε πιο πάνω από τον γοφό και την άτσαλη πτώση του, όμως, καθησύχασε άπαντες λίγο μετά το ισόπαλο (2-2) ματς της Τσέλσι με την Βαλένθια στο «Μεστάγια».  



Καθησυχαστικός για τον τραυματισμό ο Άμπραχαμ (vid)

Οι «μπλε» πρέπει πλέον να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση έπειτα από το... τρελό παιχνίδι που έγινε στη Βαλένθια και το οποίο θα μπορούσε να καταλήξει σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές, με το αποτέλεσμα να μένει στην ισοπαλία.

Ο Άμπραχαμ αποχώρησε τραυματίας και μάλιστα δάκρυσε από τον πόνο και χρειάστηκε φορείο για να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο, όμως, λίγο μετά το ματς ανέφερε: «Είμαι πολύ καλύτερα γιατί κι εγώ εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα κάτι πολύ χειρότερο. Θα κάνω εξετάσεις και νομίζω ότι δεν θα χρειαστώ πολύ καιρό για να επιστρέψω. Δέχθηκα χτύπημα από γόνατο κοντά στο γοφό μου και χτύπησα. Στ' αποδυτήρια περπατούσα κανονικά και έκανα κινήσεις οπότε υποθέτω δεν θα είναι κάτι σοβαρό». 

 

Κώστας Ζάλιαρης