Οι Νέοι της Λίβερπουλ διέλυσαν τη Νάπολι!

Η ομάδα Νέων της Λίβερπουλ έφτασε στο εκπληκτικό 7-0 απέναντι στη Νάπολι για το Youth League και μάλιστα, πέτυχε τα πέντε γκολ από το πρώτο εκρηκτικό ημίωρο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να φτάσει το σκορ σε... δυσθεώρητα ύψη! Χατ-τρικ ο αρχηγός, Κέρτις Τζόουνς... Με βαθμό κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ εξασφαλίζεται η πρόκριση στα νοκ-άουτ. 



Οι Νέοι της Λίβερπουλ διέλυσαν τη Νάπολι!

Οι «κόκκινοι» παρέσυραν τους Ναπολιτάνους που έφυγαν με ντροπιαστική ήττα από το Μέρσεϊσαϊντ και μάλιστα, η ιταλική ομάδα θα πρέπει να δηλώνει ευχαριστημένη που αποτέλεσμα της αναμέτρησης δεν έφτασε σε ... κοσμοϊστορικά επίπεδα.

Η Λίβερπουλ ήδη στο πρώτο 20λεπτο είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ με 3-0, ενώ, με τη συμπλήρωση του ημιώρου είχε φτάσει στο 5-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός Κέρτις Τζόουνς πρόλαβε να φτάσει στο χατ-τρικ στο 53ο λεπτό προτού αποχωρήσει με αλλαγή αφού πλέον δεν χρειαζόταν στο ματς, ο Λόνγκσταφ στο 63' έγραψε το τελικό 7-0 και οι «κόκκινοι» έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για μια νίκη που θα έμενε ανεξίτηλα γραμμένη στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σκόρερ επίσης ήταν οι Τζέικ Κάιν και Ελάιζα Ντίχον Μπόνερ...

Στους 10 βαθμούς μαζί με τη Ζάλτσμπουργκ στον όμιλο η ομάδα του λιμανιού μετά από αυτή την εντυπωσιακή νίκη. Με μια ισοπαλία απέναντι στους Αυστριακούς στην επόμενη αγωνιστική, η Λίβερπουλ περνάει στα νοκ-άουτ του Youth League. 

Κώστας Ζάλιαρης