Το... «μπαμ» με Ζλάταν κοιτάζει ο Μουρίνιο

Την... «βόμβα» του Ιανουαρίου φαίνεται πως θέλει να πετάξει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχοντας ως στόχο να βοηθήσει την επιθετική γραμμή της Τότεναμ εξετάζει λεπτομερώς την υπόθεση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.



Το... «μπαμ» με Ζλάταν κοιτάζει ο Μουρίνιο

Τον επιθετικό που θα μπορεί να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στον Χάρι Κέιν και θα δυναμώσει κατά πολύ την επίθεση της Τότεναμ φαίνεται πως έχει ήδη βρει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Και το όνομα αυτού; Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Telegraph», ο «Special One» θέλοντας μία δεύτερη ποιοτική λύση για την επιθετική του γραμμή, με κύριο σκοπό να προσφέρει λεπτά ξεκούρασης στον βασικό επιθετικό της ομάδας Χάρι Κέιν, φαίνεται πως ψηλά – ψηλά στην λίστα έβαλε το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Φυσικά, ο Σουηδός δεν αποτελεί τυχαία επιλογή, εφόσον δύο είναι οι λόγοι που τον έβαλαν στην λίστα των «σπιρουνιών» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πρώτος λοιπόν λόγος είναι ότι ο Σουηδός «σούπερ σταρ» είναι ήδη ελεύθερος από τους LA Γκάλαξι και δεν θα κοστίσει κάτι το... παραπάνω στην ομάδα, ενώ ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι η καλή τους σχέση, εφόσον οι δύo τους είχαν συνεργαστεί ξανά το 2016 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ο Ζλάταν αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Μουρίνιο ως ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους».

Βέβαια, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι και τόσο εύκολη για την ομάδα του Λονδίνου, εφόσον ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με ομάδες της Ιταλίας, όπου η Μίλαν φαίνεται μέχρι στιγμής πως κερδίζει την... «κούρσα».

Μαρίνος Πάντζης