Ενίσχυση στα μετόπισθεν για Μπόλτον!
ENGLAND365 26.08.2011 | 19.16
Η Μπόλτον αποδεικνύει ότι... πριν πεινάσει μαγειρεύει και φρόντισε να μη βρεθεί ακάλυπτη σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκάρι Κέιχιλ, αποκτώντας τον Ντέντρικ Μπογιάτα με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον επόμενο χρόνο!
Ο νεαρός στόπερ χαίρει της εκτίμησης του Όουεν Κόιλ, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του. «Χαιρόμαστε που φέραμε στην ομάδα τον Ντέντρικ Μπογιάτα. Συνδυάσαμε καλή ηλικία με ταλέντο και εξαιρετικές ποδοσφαιρικές ικανότητες» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των «γουόντερερς»!
Με τη σειρά του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπόλτον, λίγο μετά την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τη νέα του ομάδα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην καριέρα μου και ανυπομονώ να δουλέψω με τον κ. Κόιλ, αφού έχω αντιληφθεί ότι ξέρει πως να διαχειρίζεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υπόσχομαι ότι θα δουλεύω καθημερινά πολύ σκληρά, αφού στην ηλικία μου το μόνο που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και να αρπάζω τις ευκαιρίες που μου εμφανίζονται».