Σάουθγκεϊτ: «Οι οικογένειες έχουν διαφωνίες» (vid)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναφέρθηκε στο πιο απλό, λογικό και φυσιολογικό πράγμα για να αιτιολογήσει τον καυγά των Στέρλινγκ και Γκόμες, τονίζοντας πως ακόμα και στις οικογένειες, υπάρχουν πολλές φορές έντονες διαφωνίες...



Σάουθγκεϊτ: «Οι οικογένειες έχουν διαφωνίες» (vid)

Οι δύο ποδοσφαιριστές των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μετέφεραν την κόντρα τους από το ντέρμπι του «Άνφιλντ» στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια στο εστιατόριο του προπονητικού κέντρου του St. George's Park. 

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον Στέρλινγκ θέτοντάς τον εκτός πλάνων για το ματς της Πέμπτς απέναντι στο Μαυροβούνιο, διατηρώντας τον Γκόμες στα σχέδιά του. 

«Αγαπώ όλους τους παίκτες μου, είμαστε σαν οικογένεια. Όλες οι οικογένειες έχουν διαφωνίες και το σημαντικό είναι να επικοινωνείς και να δουλεύεις για να τις ξεπερνάς. Δεν περιμένω να μην υπάρχουν τέτοια απρόοπτα περιστατικά. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας και κομμάτι της δουλειάς με παίκτες τοπ επιπέδου» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή για τον καυγά που διατάραξε το κλίμα στα «τρία λιοντάρια». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης