Ο Φέρντιναντ αποκαλύπτει τι συνέβη με Στέρλινγκ και Γκόμες και απορεί με Σάουθγκεϊτ!

Ο Ρίο Φέρντιναντ, στην προσπάθειά του να εκφράσει την απορία του για το γεγονός πως το θέμα που προέκυψε στην εθνική ομάδα της Αγγλίας διέρρευσε και δεν έγινε διαχείρισή του εσωτερικά, αποκάλυψε και ό,τι συνέβη, τονίζοντας πως ο Στέρλινγκ έπιασε τον Γκόμες από τον λαιμό μετά και την κόντρα τους στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Σίτι!  



Ο Φέρντιναντ αποκαλύπτει τι συνέβη με Στέρλινγκ και Γκόμες και απορεί με Σάουθγκεϊτ!

Ο Ρίο Φέρντιναντ με ένα μακροσκελές μήνυμά του στα social media, τόνισε πως θα ήθελε να μην έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ζήτημα, αφού θα ήταν εύκολο ακόμα και σε μια άβολη θέση σε συνέντευξη Τύπου με ερώτηση για τον καυγά, να πει ο Σάουθγκεϊτ: «Το θέμα θεωρείται λήξαν, κοιτάζουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας...».

Ο παλαίμαχος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήρε τον ομοσπονδιακό κόουτς για το γεγονός πως «μέχρι τώρα έχει καταφέρει να αισθανθεί ξανά αυτοπεποίθηση η εθνική ομάδα της χώρας και να κερδίσει σεβασμό», όμως, απόρησε που «δεν έμεινε το ζήτημα εντός των τειχών ώστε να λυθεί εσωτερικά και να μη μαθευτεί τίποτα».

«Τώρα ο Ραχίμ αναγκάζεται να υπερασπιστεί δημόσια τον εαυτό του απέναντι σε όσους περίμεναν στη γωνία λόγω και του ότι παρουσιαζόταν ως ο τέλειος πρεσβευτής του αγγλικού ποδοσφαίρου και δικαίως με τις ενέργειες που έκανε. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αν γινόταν κάτι πιο χοντρό, να μαθευτεί, αλλά δεν το καταλαβαίνω για ένα απλό πιάσιμο από τον λαιμό.

Τόσα χρόνια στις προπονήσεις, σε ρόστερ γεμάτα τεστοστερόνη, έχω δει μπουνιές, σπασμένα πλευρά, σπασμένες μύτες, κλωτσιές στο πρόσωπο...», έγραψε ο Ρίο Φέρντιναντ.

Κώστας Ζάλιαρης