Θέμα και με τον Ομπαμεγιάνγκ που... ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο! (pic)

Ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ χρειάστηκε ν' απαντήσει σε όσα του καταλογίστηκαν για την αρχηγία της Άρσεναλ από οπαδούς και φαίνεται πως ανοίξει νέο «μέτωπο», μετά από αυτό του Τζάκα με τον κόσμο! Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο με εικόνα που έβαλε στα social media! 



Θέμα και με τον Ομπαμεγιάνγκ που... ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο! (pic)

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός είναι αυτός που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αφαίρεσή του από τον Τζάκα, έπειτα από την πρόσφατη ιστορία με τις αντιδράσεις και τις ύβρεις του Ελβετού χαφ προς τους οπαδούς στο «Έμιρεϊτς». 

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως τίθεται νέο ζήτημα τώρα στους «κανονιέρηδες», λόγω της σχέσης που έχει ο «Όμπα» με το Arsenal Fan TV και τον Troopz που συμπαρουσιάζει. 

Μια κοινή τους φωτογραφία αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει «πόλεμος» των οπαδών προς τον διεθνή φορ της ομάδας, ο οποίος απάντησε στα social media με άσχημο τρόπο! 

«Μόλις έφτασα στην Γκαμπόν και άκουσα όλες τις μαλ@%@# που έχουν ειπωθεί. Θα μιλάω με όποιον θέλω και όποτε το θέλω. Αν κάποιος δεν είναι χαρούμενος με αυτό, ξέρετε ήδη...» έγραψε και έβαλε μια εικόνα με... υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο!

Κώστας Ζάλιαρης