Λέστερ – Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο στην αναμέτρηση, η οποία και «κλείνει» την δεύτερη σερί ημέρα δράσης της 12ης αγωνιστικής, Λέστερ – Άρσεναλ, με την γηπεδούχο όμως ομάδα να αποτελεί και το «αφεντικό» στο ματς!



Λέστερ – Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς κάποιο γκολ αλλά με... «αφεντικό» την γηπεδούχο ομάδα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση Λέστερ – Άρσεναλ!

Το παιχνίδι άρχισε σχετικά ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα «πατήματα» τους και να δημιουργούν φάσεις. Όμως, όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αποκτούσε ολοένα και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και άσκησε αρκετή πίεση στα καρέ του Λένο.

Αντίθετα, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχοντας έναν αρκετά παθητικό ρόλο, από το πρώτο ημίχρονο κράτησε μόνο την καλή φάση με τον Λακαζέτ μόλις στο 15'.

 

Οι ενδεκάδες:

Λέστερ (4-1-4-1): Σμάιχελ – Έβανς, Σογιουντσού, Ρικάρντο Περέιρα, Τσίλγουελ – Ντιντί – Τιέλεμανς, Μάντισον, Πέρεζ, Μπαρνς – Βάρντι.

Άρσεναλ (4-3-1-2): Λένο – Λουίζ, Χόλντινγκ, Κολάσινατς, Μπεγιερίν – Τσάμπερς, Τορέιρα, Γκουεντουζί – Οζίλ – Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Μαρίνος Πάντζης