Αβεβαιότητα για Έντερσον στο ντέρμπι

Μεγάλο... «σύννεφο» αμφιβολίας φαίνεται πως υπάρχει πλέον πάνω από την Μάντσεστερ Σίτι, εφόσον σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι στιγμής η συμμετοχή του Έντερσον στο ερχόμενο ντέρμπι με την Λίβερπουλ βρίσκεται στο... 50-50!



Αβεβαιότητα για Έντερσον στο ντέρμπι

Ακόμη έναν... «πονοκέφαλο» και μάλιστα ισχυρό φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει για το ντέρμπι της Κυριακής (10/11) με την Λίβερπουλ ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα!

Και ο... «πονοκέφαλος» αυτός έχει όνομα... Έντερσον!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του ίδιου του Ισπανού τεχνικού, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό (6/11) παιχνίδι με την Αταλάντα στην Ιταλία για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, κρίνεται μέχρι στιγμής αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με την Λίβερπουλ.

Και ο λόγος; Μυϊκό πρόβλημα στον μηρό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για την κατάσταση του Έντερσον:

«Δεν ξέρω τώρα! Είναι ένα μυϊκό πρόβλημα στον μηρό. Δεν ήταν μεγάλο αλλά για να αποφευχθεί ο κίνδυνος. Δεν αισθάνθηκε άνετα στα τελευταία λεπτά και γι 'αυτό αποφασίσαμε να γίνει η αλλαγή.

Είναι δυνατός. Θα προσπαθήσουμε μαζί του, αλλά δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουμε. Θα δούμε αύριο.»

Έτσι λοιπόν, εάν ο βασικός πορτιέρο της πρωταθλήτριας Αγγλίας θα απουσιάσει στο «μεγάλο» ντέρμπι, πέρα του ότι θα προσθέσει το όνομα του στο... «απουσιολόγιο» της ομάδας μαζί με τους Σανέ, Σίλβα, Ζιβτσένκο, Ρόντρι και Λαπόρτ, θα «σπάσει» και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, αφού δεν έχει λείψει ποτέ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πολιτών» λόγω τραυματισμού.

Μαρίνος Πάντζης