Αμείλικτος στράικερ ο Μαρτινέλι!

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι κάθε φορά που παίρνει την ευκαιρία του από τον Ουνάι Έμερι στην Άρσεναλ φροντίζει να φανερώσει το... δολοφονικό του ένστικτο μπροστά από την αντίπαλη εστία, φτάνοντας σε σημείο να σκοράρει περίπου κάθε μια ώρα που βρίσκεται στο γήπεδο!  



Αμείλικτος στράικερ ο Μαρτινέλι!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε δυο φορές στο ιστορικό 5-5 των «κανονιέρηδων» απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Τετάρτης για τους «16» του Carabao Cup κι έκανε μέχρι και τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώσει πως: «Είναι εξαιρετικός επιθετικός, ένα από τα καλύτερα ταλέντα του αιώνα»!

Με τα δυο του γκολ κόντρα στους «κόκκινους», ο Μαρτινέλι έχει μετρήσει πλέον 7 τέρματα σε μόλις 4 εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις!

Αναλογικά με το χρόνο που βρίσκεται στο γήπεδο κάθε φορά, ο νεαρός φορ των Λονδρέζων καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάθε... 57,9 αγωνιστικά λεπτά!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ηλικία του, στο κομμάτι των teenagers είναι πρώτος σκόρερ με δεύτερο τον Τζέιντον Σάντσο στα 4 γκολ και τρίτο τον Ζοάο Φέλιξ στα 3 τέρματα, ενώ, μαζί με τον συμπατριώτη του, Ρονάλντο (στην παρουσία του στην Αϊντχόφεν), είναι οι μοναδικοί Βραζιλιάνοι με 7 γκολ σε έπειτα από 400 λεπτά ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!

Ο Ρομάριο είχε σκοράρει 5 φορές όπως επίσης και οι Ζαρντέλ και Μπεμπέτο!

Κώστας Ζάλιαρης