«Τρελή» νίκη για Μπράιτον, ισοπαλία σε Λονδίνο και «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ»

Εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κατέγραψε η Μπράιτον με σκορ 3-2 επί της Έβερτον» για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χωρίς σκορ (0-0) το Γουότφορντ-Μπόρνμουθ.



«Τρελή» νίκη για Μπράιτον, ισοπαλία σε Λονδίνο και «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ»

Η Μπράιτον άνοιξε το σκορ στο «AMEX» με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πασκάλ Γκρος στο 15ο λεπτό, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα (20’) η «απάντηση» της Έβερτον με τέρμα που χρεώθηκε αυτογκόλ στον Άνταμ Γουέμπστερ.

Τα «ζαχαρωτά» πέτυχαν δεύτερο γκολ (74’ ) με τον Κάλβερτ-Λιούιν να σκοράρει με αριστερό διαγώνιο σουτ ύστερα από ασίστ του Χόλγκεϊτ. Και εκεί που το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μοπέ (80’) έδειχνε να φέρνει… μοιρασιά, ήρθε το αυτογκόλ του Ντιν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να χαρίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο συγκρότημα του Γκρέιαμ Πότερ.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ με τον Γιαρμολένκο να βρίσκει στον κενό χώρο τον Σνόντγκρας. Ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα στο 44ο λεπτό και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Μουσέ με δεξί βολέ στο 68ο λεπτό. Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουότφορντ-Μπόρνμουθ.

Αναλυτικά:

Γουέστ Χαμ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

1-1

Γουότφορντ-Μπόρνμουθ

0-0

Μπράιτον-Έβερτον

3-2

 

Γιάννης Τζιουμακλής