Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να έχει κάποιον σαν τον Οζίλ»

Τον άνθρωπο που πιθανότατα θα μπορούσε να λύσει το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρήκε ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος με δηλώσεις του έδωσε την ψήφο του στον... Μεσούτ Οζίλ!



Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να έχει κάποιον σαν τον Οζίλ»

Το γεγονός του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή είναι πλέον γνωστό. Όμως, ένας... παλιός γνώριμος φαίνεται πως βρήκε την λύση.

Ο λόγος για τον Πολ Σκόουλς, ο οποίος με δηλώσεις του στο «ΒΤ Sport» έβαλε στην... λίστα της ομάδας τον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον παίκτη που θα μπορέσει να συνδέσει άριστα την άμυνα με την επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε μέσος των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε τα εξής:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να έχει κάποιον σαν τον Οζίλ, ο οποίος μπορεί να συνδέσει μία ομάδα μαζί.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνδέσει μαζί μία ομάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και το έχει δείξει στην μέχρι στιγμής καριέρα του.

Θα μπορούσε να είναι μία βραχυπρόθεσμη απάντηση, δεν ξέρω! Νομίζω πως θα πρέπει να είναι πάνω εξ' ολοκλήρου.

Αυτός είναι ο τύπος παίκτη, βραχυπρόθεσμα, με τον οποίο η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να απασχοληθεί.»

Βέβαια, με τα τωρινά δεδομένα η περίπτωση του Γερμανού μεσοεπιθετικού κάθε άλλο παρά δύσκολη μοιάζει, ειδικά τώρα που ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, δείχνει πως δεν υπολογίζει και τόσο στις υπηρεσίες του, θέτοντας μάλιστα εκτός αποστολής και από την μεσοβδόμαδη δράση της ομάδας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μαρίνος Πάντζης