Συνέχισαν με «διπλά» Γιουνάιτεντ και Γουλβς

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες κατέγραψαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς σε Βελιγράδι και Μπρατισλάβα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν της Παρτιζάν με σκορ 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άντονι Μαρσιάλ (43’), με ανατροπή και σκορ 2-1 δραπέτευσαν από το «σπίτι» της Σλόβαν οι «λύκοι».



Συνέχισαν με «διπλά» Γιουνάιτεντ και Γουλβς

Παρτιζάν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Από ένα δοκάρι σημείωσαν οι Παρτιζάν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο του Βελιγραδίου. Στο 37ο λεπτό… το αλουμίνιο δεν έκανε τη χάρη στον Λίγκαρντ ενώ την ίδια τύχη είχε και το τρομερό σουτ του Σαντίκ στο 40’!

Στο 42ο λεπτό ωστόσο ο Γουίλιαμς κέρδισε πέναλτι ύστερα από τάκλιν που επιχείρησε ο Μίλετιτς. Ο Μαρσιάλ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ζήτησαν επίμονα δύο πέναλτι με τους Νάτχο (65’) και Μίλετις (67’) αλλά ο Χαβιέρ Ερνάντεθ «κιτρίνισε» ορθά αμφοτέρους, λόγω των έντονων διαμαρτυριών που ακολούθησαν.

Στο τελευταίο ημίωρο της συνάντησης οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχτηκαν κατά διαστήματα έντονη πίεση από τους παίκτες του Σάβο Μιλόσεβιτς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να ισοφαρίσουν το ματς.

Η βαθμολογία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

7

Αλκμάαρ

5

Παρτιζάν

4

Αστάνα

0


Στο άλλο ματς του ομίλου

Αλκμάαρ-Αστάνα 6-0

 

 

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Γουλβς 1-2

Η Γουλβς βρέθηκε να κυνηγά το σκορ στη Σοβακία από το 11ο λεπτό, όταν ο Σποράρ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ραμπιού και τελείωσε τη φάση με αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Πατρίτσιο.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι «λύκοι» προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς και τα κατάφεραν μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Στο 58ο λεπτό ο Σαΐς ισοφάρισε με μακρινό αριστερό σουτ ενώ στο 63’ ο Ραούλ Χιμένεζ κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα από τα έντεκα μέτρα για το 2-1.

Σημειώνεται πως το συγκρότημα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού ο Ντιόγκο Γότα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87ο λεπτό της συνάντησης.

Η βαθμολογία

Μπράγκα

7

Γουλβς

6

Σλόβαν Μπρατισλάβας

4

Μπεσίκτας

0


Στο άλλο ματς του ομίλου

Μπεσίκτας-Μπράγκα 1-2

Γιάννης Τζιουμακλής