Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει «χειμερινή» κρούση για Μίλερ

Για την απόκτηση του Τόμας Μίλερ από την Μπάγερν Μονάχου θα κινηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής «Bild».



Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει «χειμερινή» κρούση για Μίλερ

Ο 30χρονος Γερμανός εκφράζει συνεχώς τα παράπονά του για το χρόνο συμμετοχής που απολαμβάνει φέτος στη Βαυαρία υπό τις οδηγίες του Νίκο Κόβατς ενώ σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως θέλει να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως παρακολουθούν την υπόθεση και ενδέχεται να χτυπήσουν την πόρτα των πρωταθλητών Γερμανίας ενώ σημειώνεται πως ο παίκτης είχε απασχολήσει και τα προ τετραετίας (2015) ρεπορτάζ των «red devils», επί των ημερών του Λουίς Φαν Χάαλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ολλανδός κόουτς είναι άλλωστε εκείνος που ανέδειξε το ταλέντο του Μίλερ το μακρινό 2010, φτάνοντας μάλιστα τη χρονιά εκείνη μέχρι τον τελικό του UEFA Champions League με την Μπάγερν. Ένα τρόπαιο που κατέληξε ως γνωστόν στην Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ήδη εισηγηθεί στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ την απόκτηση παικτών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν το σύλλογο να επανέλθει άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών.

Γιάννης Τζιουμακλής