Ο κύκλος του Βενγκέρ

Όλα στην ζωή έχουν έναν κύκλο και καλός ή κακός κάποτε τελειώνει. Κάπως έτσι πιστεύω ότι είναι και με τον Wenger. Δεν μπορώ βέβαια να παραβλέψω ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία της Arsenal (αν όχι ο σημαντικότερος).



Ο κύκλος του Βενγκέρ

Δεν γινεται να ξεχασω οτι την ξαναεβαλε στον ποδοσφαιρικο χαρτη μετα απο χρονια, παιζοντας μαλιστα πρωτη το στυλ ποδοσφαιρου που παιζει η σημερινη μπαρτσελονα. Οτι ειναι πλεον μια απο τις πιο υγιείς οικονομικα ομαδες παγκοσμίως. Αλλα καλο ειναι να καταλαβαινεις ποτε εφτασε το τελος και ποτε δεν εχεις τιποτα αλλο να προσφερεις.

Διοτι το καταλαβαινω οτι οταν χτιζεις καινουργιο γηπεδο τα πρωτα χρονια ειναι δυσκολα οικονομικα, εστω και αν ξεκινας να πουλας τα αστερια σου για πολλα λεφτα (π.χ. Henry,Hleb). Ομως τοσα χρονια μετα, με τετοια οικονομικη επιφανεια πλεον ειναι ανεπιτρεπτο οχι μονο να μην αγοραζεις παιχτες αξιας που θα σε ανεβασουν επιπεδο, αλλα να πουλας και αυτούς που ηδη σε κρατανε εκει που εισαι (ο Νασρι γι‘αυτο ηθελε να φυγει...)

Οντως καποτε ησουν μηχανη παραγωγης παιχτων απο ταλεντο σε παιχτες κλασης, αλλα αν το δεις ψυχραιμα θα καταλαβεις οτι οταν εβγαζες ολους αυτους τους παιχτες παντα υπηρχε και ενας παιχτης τεραστιου βεληνεκους διπλα τους (π.χ fabregas-vieira).

Τα τελευταια χρονια απλα βαζει ανετοιμα 20χρονα παιδια μεσα μηπως και του βγει κανενα και οταν του βγει το πουλαει.

Λυπαμαι κυριε Wenger σ‘ευχαριστουμε για οτι εκανες αλλα νομιζω οτι ο κύκλος σου στην ομαδα ολοκληρωθηκε. Ασε που δεν νομιζω να μεινει και ανεργος, ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους οικονομολογους που εχω δει.

George Rabbitakis


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)

TAGS: