Έφυγαν από το γήπεδο εξαιτίας ρατσιστικής επίθεσης οι παίκτες της Χάρινγκεϊ Μπόρο!

Στην απόφαση να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ρατσιστικής επίθεσης προς τον τερματοφύλακά τους προχώρησαν οι παίκτες της Χάρινγκεϊ Μπόρο κόντρα στην Γιόβιλ για το Κύπελλο Αγγλίας.



Έφυγαν από το γήπεδο εξαιτίας ρατσιστικής επίθεσης οι παίκτες της Χάρινγκεϊ Μπόρο!

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η Γιόβιλ κέρδισε πέναλτι και ήταν έτοιμη να το εκτελέσει, με την εξέδρα να πετούν αντικείμενα στον πορτέρο των φιλοξενούμενων προκαλώντας την αντίδραση των συμπαικτών του.

Το πέναλτι εκτελέστηκε κανονικά αλλά στην συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν και έτσι η Χάρινγκεϊ Μπόρο αποφάσισε να αποχωρήσει, με τις επιθέσεις στον (Καμερουνέζο) Βάλερι Ντάγκλας Παγιετάτ να συνεχίζονται και στην συνέχεια, με τους ανεγκέφαλους να τον έχουν στοχοποιήσει έτσι κι αλλιώς εδώ και πάρα πολλή ώρα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις ιδιαιτέρως από τον Κόμπι Ρόουι. Λίγο πριν την αποχώρηση από το γήπεδο, ο αρχηγός της Γιόβιλ και ο διαιτητής πήγαν να μιλήσουν στην εξέδρα, αλλά εις μάτην. Μάλιστα αρκετοί από τους οπαδούς δεν έφευγαν ακόμη και όταν προσπάθησαν να τους απομακρύνουν οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου.

Μετά από 20 λεπτά στα αποδυτήρια, οι διαιτητές αποφάσισαν να διακόψουν οριστικά τον αγώνα.

Γιώργος Σιάφας