Τα βρήκαν Φέργκιουσον - BBC!

Τέλος στο μποϊκοτάζ εφταετίας εναντίον του BBC αποφάσισε να βάλει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς μετά από συνάντηση των δύο πλευρών δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Έτσι ο Σκωτσέζος τεχνικός θα συνεχίζει να δίνει τις συνεντεύξεις τις οποίες οφείλει να δίνει και που έδινε μέχρι και το Μάιο του 2004.



Τα βρήκαν Φέργκιουσον - BBC!

Τότε ένα ρεπορτάζ που άφηνε υπόνοιες για μίζες οι οποίες δεν αφορούσαν μεν τον ίδιο, αλλά τον γιο του, που λειτουργούσε ως μάνατζερ στην Αγγλία, έκαναν τον Φέργκιουσον έξω φρενών και αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει ποτέ στο BBC!

Η κατάσταση αυτή διήρκησε πάνω από 7 χρόνια όμως έπειτα από συνάντηση των δύο πλευρών, στην οποία τονίζεται από τα αγγλικά ΜΜΕ ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άκουσε τη συγγνώμη που περίμενε για όσα καταφέρθηκαν κατά του γιου του.

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το BBC αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τις διαφορές που τους χώριζαν. Αυτή η απόφαση ήταν αποτέλεσμα της συνάντησης του Σερ Άλεξ με τον γενικό διευθυντή του BBC, Μαρκ Τόμσον, αφήνοντας ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές. Δεν θα υπάρχουν άλλες επεξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα στο μέλλον. Ο Σερ Άλεξ θα είναι πλέον διαθέσιμος για όλες τις καθιερωμένες συνεντεύξεις του BBC», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δικτύου.

TAGS: