Γλίτωσε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Σέρχιο Αγκουέρο (pic)!

Σε τροχαίο ενεπλάκη το πρωί της Τετάρτης (16/10), λίγο πριν την πρωϊνή προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος ευτυχώς βγήκε σώος και αβλαβής από το διαλυμένο αμάξι του.



Γλίτωσε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Σέρχιο Αγκουέρο (pic)!

Από τα χειρότερα γλίτωσε σήμερα (16/10) ο Σέρχιο Αγκουέρο!

Ο Αργεντίνος «σταρ» της Μάντσεστερ Σίτι λίγο πριν την πρωϊνή προπόνηση της ομάδας του ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Μάντσεστερ, στο οποίο αν και το αμάξι του υπέστη σοβαρές ζημιές, εκείνος βγήκε σώος και αβλαβής, γλιτώνοντας έτσι παρά «τρίχα» από τα χειρότερα.

Φυσικά, μετά το ατύχημα και αφού εξετάστηκε λεπτομερώς από τους γιατρούς της ομάδας, ο στράικερ των «πολιτών» έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και θα αγωνιστεί κανονικά στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με την Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα.

Αναφορικά ωστόσο, το συγκεκριμένο ατύχημα «ξύπνησε» μνήμες από τον Σεπτέμβριο του 2017, όπου τότε ο Αγκουέρο βρισκόμενος στο Άμστερνταμ για να παρακολουθήσει μία συναυλία, επέβαινε σε ταξί το οποίο έφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με μία κολώνα στον δρόμο, με τον παίκτη να καταλήγει με σπασμένο πλευρό και δύο μήνες απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ιδού και το διαλυμένο αμάξι του Αγκουέρο:

Μαρίνος Πάντζης