Ρος Μπάρκλεϊ: Ο άνθρωπος των εκτός έδρας για την εθνική Αγγλίας

Ως ο παίκτης για τις εκτός έδρας... «αποστολές» της εθνικής Αγγλίας μπορεί από χθες (14/10) να χαρακτηριστεί ο Ρος Μπάρκλεϊ, ο οποίος έχοντας σκοράρει πλέον έξι φορές με το εθνόσημο, έχει πετύχει όλα τα γκολ του μακριά από το «Γουέμπλεϊ»! Ρος Μπάρκλεϊ: Ο άνθρωπος των εκτός έδρας για την εθνική Αγγλίας

Παίκτης για τις εκτός έδρας... «αποστολές» της εθνικής Αγγλίας μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί και με την... «βούλα» ο Ρος Μπάρκλεϊ!

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, αγωνιζόμενος 72' λεπτά στην χθεσινή (14/10) αναμέτρηση στην Σόφια και στο ματς της Αγγλίας με την Βουλγαρία, κατάφερε να σημειώσει δύο μάλιστα γκολ, ένα στο 20' και ένα 12 λεπτά αργότερα.

Με τα δύο αυτά τέρματα λοιπόν, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πλέον έφτασε στα έξι γκολ με το εθνόσημο στο στήθος. 

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, είναι πως και τα έξι τέρματα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής με την φανέλα της εθνικής ο Ρος Μπάρκλεϊ, όλα έχουν σημειωθεί εκτός Αγγλίας.

Μάλλον, τα εκτός έδρας ταιριάζουν απόλυτα στον παίκτη της Τσέλσι!

Αναφορικά, πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε στην Βουλγαρία, ο Μπάρκλεϊ μετράει ένα στο Σαν Μαρίνο, ένα στην Λιθουανία και δύο στο Μαυροβούνιο, όπου επίσης όλες οι αναμετρήσεις έχουν συνδυαστεί με νίκη.

Μαρίνος Πάντζης