Μουντιάλ SOCCA World Cup: Ετοιμάζεται το γήπεδο-στολίδι στο Ρέθυμνο!

Μία εκπληκτική εγκατάσταση 4000 ατόμων δίπλα στην παραλία θαμπώνει τον κόσμο! Αρχίζουν το Σάββατο οι αγώνες με δωρεάν είσοδο.



Μουντιάλ SOCCA World Cup: Ετοιμάζεται το γήπεδο-στολίδι στο Ρέθυμνο!

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019 που κάνει σέντρα στο Ρέθυμνο στις 12 Οκτώβρη, το γήπεδο-κόσμημα στην παραλία της πόλης προσελκύει τα βλέμματα και προκαλεί τον θαυμασμό όλων.

Το γήπεδο είναι δίπλα στην υπέροχη Ρεθυμνιώτικη παραλία και τα κολακευτικά σχόλια για αυτό προέρχονται απ΄όλον τον κόσμο!

Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα για την φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup την Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 20.00 με το γνωστό συγκρότημα Onirama που θα τραγουδήσει τον ύμνο του Μουντιάλ "Fiesta", ενώ ξεχωριστός καλεσμένος είναι ο Djibril Cisse!

Mία ώρα μετά (21:00) θα διεξαχθεί το ματς της πρεμιέρας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μεξικό. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιχνίδια!

Αναλυτικά οι ώρες αγώνων της ελληνικής ομάδας:

Κυριακή 13/10 21:00

Δευτέρα 14/10 21:00

Τετάρτη 16/10 21:00

Παρασκευή 18/10 21:00

Η GRECOTEL και η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ν. Δασκαλαντωνάκης-ΝDF είναι πάντα δίπλα στα μεγάλα γεγονότα και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από το Socca World Cup 2019. Είναι λοιπόν χορηγοί με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια της πόλης του Ρεθύμνου!

Ξετρελαμένοι οι Αμερικανοί με την Κρήτη!

Η εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου της Αμερικής, στη θέα του γηπέδου στην Κρήτη έμεινε με το στόμα ανοιχτό και ήδη σχολιάζει με τα καλύτερα λόγια το Μουντιάλ Μίνι Ποδοσφαίρου της χώρας μας!

"Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να ξεκινήσει η διοργάνωση" έγραψαν μεταξύ άλλων σε σχετική τους ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – ΣΑΜΑΡΙΑ αντλεί νερό SAMARIA από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων, το εμφιαλώνει χωρίς κατεργασία και το προσφέρει αυτούσιο χαρίζοντας τα νάματα της κρητικής φύσης σε όλους όσοι το επιλέγουν, τη στιγμή που στηρίζει χορηγικά το το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019.