Ανατροπή στο... photo finish για την Κρίσταλ Πάλας

Μια σπουδαία ανατροπή με την πολύτιμη χρήση του VAR πραγματοποίησε η Κρίσταλ Πάλας, που επικράτησε 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο έναντι της Γουέστ Χαμ για να πανηγυρίσει τη νίκη σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι και για ακόμη μία φορά σε εκτός έδρας ματς. Θέμα... εκατοστού το δεύτερο γκολ των «αετών», που ήταν στο όριο και τις δύο φορές στην φάση περί ης ο λόγος.



Ανατροπή στο... photo finish για την Κρίσταλ Πάλας

Μεταμορφωμένες μετά από ένα μέτριο ημίχρονο οι δύο ομάδες, με την Γουέστ Χαμ να προειδοποιεί δις μέχρι να πάνε οι παίκτες στα αποδυτήρια και να παίρνει το προβάδισμα στις αρχές του δεύτερου μέρους.

Σκόρερ στο 54' ο Σεμπάστιαν Χάλερ, με το προβάδισμα να μην μένει για πολλή ώρα στα χέρια των γηπεδούχων. Ξαφνικά ο ρυθμός άλλαξε και το σύνολο του Ρόι Χότζον άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, για να πάρει υπέρ του πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε 1-1 ο Πάτρικ φαν Άανχολτ (63'). Η ισοφάριση έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους, που εκμεταλλεύτηκαν την αλλαγή διάθεσης της εξέδρας και παρέσυραν τα «σφυριά» στον ρυθμό τους.

Ένα ωραίο γέμισμα στην περιοχή ήταν η απαρχή για την διαμόρφωση του τελικού σκορ, με τον Μάρτιν Κέλι να βγαίνει στο δεύτερο δοκάρι και να τροφοδοτεί τον Τζόρνταν Αγιού που πέρασε την μπάλα κάτω από τον Ρομπέρτο για το 2-1. Πήρε περίπου δύο λεπτά να καταλογιστεί το γκολ, με τον βοηθό να έχει σηκώσει την σημαία του, αλλά την τεχνολογία να δίνει την λύση μετρώντας μέχρι και το τελευταίο εκατοστό. Ολόσωστο το γκολ της Πάλας, που σηματοδότησε το έβδομο διπλό της στα τελευταία δέκα ταξίδια της.