Με πέναλτι του Μίλνερ στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ, «παρέλαση» η Άστον Βίλα!

Με το απόλυτο συνεχίζει η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε της Λέστερ με σκορ 2-1 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλνερ στις καθυστερήσεις του «Άνφιλντ». Επιβλητικό πέρασμα με 5-1 για την Άστον Βίλα από την έδρα της Νόριτς, αναλυτικά τα απογευματινά αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.



Με πέναλτι του Μίλνερ στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ, «παρέλαση» η Άστον Βίλα!

Το 50ο γκολ του Σαντιό Μανέ στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ (40’) στο Μέρσεϊσαϊντ αλλά ο Τζέιμς Μάντισον φρόντισε να προσδώσει στο ματς στοιχεία… θρίλερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 δέκα λεπτά πριν το τέλος. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε - με πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ και εκτέλεσε ο Μίλνερ - στο 2-1, αυξάνοντας τη διάφορά από την Μάντσεστερ Σίτι στους +8. Οι «πολίτες» υποδέχονται την Κυριακή (6/10) στο «Έτιχαντ» την Γουλβς.

Γουέσλεϊ (14’, 30’), Γκρίλις (49’), Χέριχεϊν (61’) και Λουίζ (83’) οι σκόρερς του θριάμβου για τους «χωριάτες», που παρέλασαν στον «Κάροου Ρόουντ» αφήνοντας τους γηπεδούχους χωρίς ελπίδα πολύ πριν την ολοκλήρωση του ματς. Το μόνο που κατάφεραν τα «καναρίνια» ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 88ο λεπτό με τον Ντρίμιτς.

Νίκη με σκορ 1-0 και για την Μπέρνλι με γκολ του Χέντρικ στο 72ο λεπτό, με την Έβερτον να ολοκληρώνει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κόουλμαν στο 56’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

0-0

Λίβερπουλ-Λέστερ

2-1

Μπέρνλι-Έβερτον

1-0

Νόριτς-Άστον Βίλα

1-5

 

Γιάννης Τζιουμακλής