Τεράστιο «διπλό» για Γουλβς, ισόπαλη η Γιουνάιτεντ στην Ολλανδία

Με το γκολ του Γουίλι Μπολί στις καθυστερήσεις του «Vodafone Park» επικράτησε η Γουλβς της Μπεσίκτας με σκορ 1-0 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετριότατη η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ολλανδία, η οποία απέσπασε βαθμό με σκορ 0-0 απέναντι στην Αλκμάαρ.



Τεράστιο «διπλό» για Γουλβς, ισόπαλη η Γιουνάιτεντ στην Ολλανδία

Αλκμάαρ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

«Άχρωμη» καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Ολλανδία παρέμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βγάζοντας στην επιφάνεια τις παθογένειές της στο δημιουργικό κομμάτι.

Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των παικτών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καταγράφηκε στο 37ο λεπτό, όταν η επέλαση του Τζέιμς ολοκληρώθηκε με πάσα στον Γκρίνγουντ, το σουτ του οποίου σταμάτησε στην προβολή του Φλαρ πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Πρόκειται για την «αναλαμπή» ενός παιχνιδιού που ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι απείλησαν τρεις φορές από το 71’ μέχρι το 77’ αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το γκολ που θα έκρινε τη συνάντηση.

Μπεσίκτας-Γουλβς 0-1

Τους πρώτους βαθμούς στη διοργάνωση του Europa League καπάρωσαν οι «λύκοι», οι οποίοι αντιστάθηκαν στις επιθετικές ορέξεις των Τούρκων και έκλεψαν τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Σε μια φάση που ξεκίνησε από αράουτ, o Ρούμπεν Νέβες έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του Κάριους, μεταβίβασε στον Μπολί και ο τελευταίος «σφράγισε» με ψύχραιμο τελείωμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη για την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και στο 89’ αλλά το τέρμα του Σαΐς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Γιάννης Τζιουμακλής