Ο Ρότζερς είναι... κουλ για Λέστερ και εξάδα

Χαλαρός για όσα λένε για την Λέστερ και την εξάδα είναι ο Μπρένταν Ρότζερς, που τόνισε πως το πιο σημαντικό σε αυτό το κομμάτι της σεζόν είναι να... κλείνεις τ' αυτιά σου και να προσπαθείς να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος.



Ο Ρότζερς είναι... κουλ για Λέστερ και εξάδα

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς δείχνει πως κάνει σοβαρή δουλειά στις φετινές «αλεπούδες» και αλίμονο αν δεν είναι κομμάτι αυτής το να παραμένεις προσγειωμένος ακόμα και όταν όλα φαίνεται πως δουλεύουν υπέρ σου.

«Είμαστε αρκετά ήρεμοι με το όλο θέμα. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδό μας. Δεν ξετρελαινόμαστε όταν κερδίζουμε και δεν πέφτουμε στα πατώματα όταν χάνουμε. Αντιδράσαμε ιδανικά μετά την Γιουνάιτεντ. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπονήσεων και την μεταφέραμε στο ματς με την Τότεναμ, στο οποίο κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Σε αυτήν την φάση το πιο σημαντικό είναι οι εμφανίσεις. Θέλουμε να τις κάνουμε όλο και καλύτερες σταδιακά. Αυτό κάνουμε. Με την Τότεναμ παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η εμφάνισή μας ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου και διατηρήσαμε αυτήν την συγκέντρωση και στο παιχνίδι του κυπέλλου στα μέσα της εβδομάδας. Όταν παίζεις καλά πάντα θα λένε καλά λόγια για σένα, και όταν χάνεις θα ακούς όλα τα αρνητικά», είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Σιάφας