Εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι ο Πογκμπά!

Ένα σωρό προβλήματα έχει ν' αντιμετωπίσει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν είναι μονάχα το στραβό κλίμα που επικρατεί... Ο Ράσφορντ βγήκε νοκ-άουτ, το ίδιο και ο Μαρσιάλ, ο Πολ Πογκμπά έγινε γνωστό πως είναι αμφίβολος έπειτα από πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς με τη Ρότσντεϊλ και ο Νορβηγός κόουτς σκέφτεται τον Γκρίνγουντ για την επίθεση! 



Εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι ο Πογκμπά!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κοντράρονται με την Άρσεναλ το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας για την 7η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γιουνάιτεντ να έχει... ξεμείνει από «σφαίρες» στην επιθετική της γραμμή. 

Μετά και τον τραυματισμό του Ράσφορντ στο ματς με τη Γουέστ Χαμ και το γεγονός πως ο Μαρσιάλ είναι ήδη νοκ-άουτ, το πρόβλημα γιγαντώνεται και ο Σόλσκιερ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής πως θα σκεφτεί τι θα κάνει με τον Γκρίνγουντ μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Μεγάλη σημασία αποκτά και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος έπαιξε το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στη Ρότσντεϊλ και τραυματίστηκε, με τον κόουτς της ομάδας του Μάντσεστερ να τονίζει πως ο Γάλλος χαφ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τους Λονδρέζους...

Κώστας Ζάλιαρης