Κέιν: «Απογοητευτικοί...»

Απογοητευτικό χαρακτήρισε το ξεκίνημα της Τότεναμ στην σεζόν ο Χάρι Κέιν, που δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.



Κέιν: «Απογοητευτικοί...»

Μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ κόντρα στην Κόλτσεστερ, ο αρχηγός της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανέφερε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ξαναβρούν τη νοοτροπία νικητή που είχαν χτίσει τα προηγούμενα χρόνια.

«Θα έλεγα ότι είναι απογοητευτικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρυφτούμε. Το να κερδίζουμε μόνο δύο στα πρώτα επτά παιχνίδια μας δεν είναι στα επίπεδα των προηγούμενων σεζόν μας. Προφανώς οι ισοπαλίες με την Σίτι και την Άρσεναλ δεν είναι κακά αποτελέσματα, αλλά το να κερδίζουμε 2-0 την Άρσεναλ και να παίρνουμε έναν βαθμό μοιάζει κακό αποτέλεσμα.

Βάζουμε εαυτόν σε καλή θέση, αλλά δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το ματς και να βρούμε έναν τρόπο να κερδίζουμε όπως κάναμε στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι ένα απογοητευτικό ξεκίνημα, αλλά υπάρχουν πολλά ματς για να το γυρίσουμε όλο αυτό, ξεκινώντας από το σαββατιάτικο με την Σαουθάμπτον», σχολίασε.