Τέσσερα λάθη το VAR στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Ο επικεφαλής διαιτησίας, Μάικ Ρίλεϊ, εξέτασε ό,τι συνέβη με το VAR στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ και τόνισε πως χάθηκαν τέσσερις φάσεις που θα έπρεπε να έχει υπάρξει παρέμβαση της τεχνολογίας. «Να μάθουμε από τα λάθη, θα αυξηθεί η επίβλεψη του VAR στα παιχνίδια» είπε σχετικά.  



Τέσσερα λάθη το VAR στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Στην ισοφάριση της Νιούκαστλ απέναντι στη Γουότφορντ (1-1), χάθηκε ένα χέρι του Χέιντεν, στο ματς της Λέστερ με τη Μπόρνμουθ θα έπρεπε να έχει αποβληθεί ο Τίλεμανς για τις «αλεπούδες», ο Νταβίντ Σίλβα θα έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπόρνμουθ, ενώ, ο Αλέ θα έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Νόριτς.

Αυτά είναι τα τέσσερα περιστατικά που ο Ρίλεϊ είδε και αντιλήφθηκε ότι λήφθηκαν λανθασμένες αποφάσεις από τους υπεύθυνους του VAR, τονίζοντας πως συνολικά έγιναν 227 τσεκαρίσματα σε όλα τα ματς των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος και ανατράπηκαν 6 σοβαρές αποφάσεις διαιτητών.

«Θα μάθουμε από τα λάθη μας και από εδώ και στο εξής θα αυξηθούν οι φάσεις που θα ελέγχονται...» ήταν το σχόλιο του επικεφαλής διαιτησίας.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης