Αγγλία για το απόλυτο και ... τη σιγουριά πρόκρισης

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά την «τεσσάρα» απέναντι στους Βούλγαρους υποδέχεται απόψε και το Κόσοβο στο Σαουθάμπτον με αποκλειστικό στόχο να ολοκληρώσει και τα ματς του Σεπτέμβρη με το απόλυτο των βαθμών, σιγουρεύοντας ουσιαστικά την παρουσία στα τελικά του Euro 2020.  



Αγγλία για το απόλυτο και ... τη σιγουριά πρόκρισης

Τα «τρία λιοντάρια» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αν και ουδέποτε... πάτησαν πολύ το γκάζι στο ματς του «Γουέμπλεϊ» το περασμένο Σάββατο, πήραν αυτό που ήθελαν και μάλιστα με ευρύ σκορ, συνεχίζοντας την πορεία τους προς τη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί το επόμενο καλοκαίρι σε 12 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Απόψε, στο St. Mary's της Σαουθάμπτον, η Αγγλία κοντράρεται με το αρκετά φορμαρισμένο και απειλητικό Κόσοβο, που έχει παραμείνει αήττητο την τελευταία διετία και έχει καταφέρει να δείξει τη δύναμή του στο γκρουπ των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Σάουθγκεϊτ είναι αρκετά πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Μέισον Μάουντ, τον οποίο κάλεσε έπειτα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Τσέλσι, με τον νεαρό άσο των «μπλε» να έχει περάσει με αλλαγή στο ματς με τη Βουλγαρία.

Μαζί του και οι Μάντισον και Μινγκς διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα...

Πιθανή ενδεκάδα της Αγγλίας:

Πίκφορντ, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμες, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Ράις, Γουίνκς, Μάουντ, Σάντσο, Κέιν, Στέρλινγκ

Κώστας Ζάλιαρης