Κέπα: «Δεν είμαι περήφανος για ό,τι έγινε με τον Σάρι...» (vid)

Μια από τις πιο κακές στιγμές στην καριέρα του αισθάνεται ο Κέπα πως ήταν ο τσακωμός του με τον Σάρι στον τελικό του Λιγκ Καπ του 2019, όταν αρνήθηκε να βγει με αλλαγή στο τελείωμα της παράτασης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. «Δεν είμαι περήφανος για ό,τι συνέβη» σχολίασε.  



Κέπα: «Δεν είμαι περήφανος για ό,τι έγινε με τον Σάρι...» (vid)

Ο Ισπανός γκολκίπερ της Τσέλσι, είχε αυτοπεποίθηση, δεν πονούσε, αν και είχε αποκομίσει ένα μικρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια εκείνου του τελικού στο «Γουέμπλεϊ» κι έτσι... αποφάσισε μόνος του να μη βγει από το ματς, αλλά να συνεχίσει μέχρι και τα πέναλτι.

Ο Σάρι ήταν έξω φρενών που δεν εισακούστηκε η οδηγία του για να μπει ο Καμπαγιέρο και δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θέμα εκείνες τις ημέρες...

Μιλώντας για το περιστατικό, ο διεθνής γκολκίπερ των «μπλε» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER»:

«Δεν είμαι περήφανος για ό,τι συνέβη. Εκείνη η εβδομάδα που ακολούθησε του αγώνα ήταν πολύ έντονη για εμένα... Ήταν μια κατάσταση που δεν είχα ξαναζήσει και είχε έρθει πολύ απότομα μπροστά μου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα... Ζήτησα συγγνώμη, μου εξήγησε πως είχε αισθανθεί με την άρνησή μου να βγω, αλλά όλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας από την επόμενη μέρα. Τα είχαμε βρει. Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση εκείνη που διαμορφώθηκε...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης