Ο Πούκι και οι άλλοι υποψήφιοι για τον κορυφαίο του Αυγούστου (vid)

Τα πέντε τέρματα του Τεέμου Πούκι που έκανε ... εξωπραγματικό ξεκίνημα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τον συμπεριέλαβαν στις υποψηφιότητες για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του μήνα Αυγούστου.  



Ο Πούκι και οι άλλοι υποψήφιοι για τον κορυφαίο του Αυγούστου (vid)

Ο Φινλανδός επιθετικός της Νόριτς, σκόραρε στην πρεμιέρα κόντρα στη Λίβερπουλ, πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στη Νιούκαστλ, ενώ βρήκε δίχτυα και κόντρα στην Τσέλσι, με απολογισμό 5 γκολ και 1 ασίστ σε 4 συμμετοχές, από τις οποίες όμως είχε μόλις μια νίκη και 3 ήττες η ομάδα του Φάρκε.

Ο Σέρχιο Αγουέρο κατάφερε αυτό τον πρώτο μήνα του νέου πρωταθλήματος να σκοράρει 6 φορές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ, ο ¶σλεϊ Μπαρνς της Μπέρνλι πέτυχε 4 τέρματα, με ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Από πλευράς των Πρωταθλητών, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε χάρη στις 5 ασίστ που κατέγραψε έβαλε το όνομά του στις υποψηφιότητες, όπως επίσης και ο Ραχίμ Στέρλινγκ που συνεχίζει με την περσινή του φόρα. 

Για τη Λίβερπουλ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σημείωσε 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ όντας ο πρώτος Βραζιλιάνος που πετυχαίνει 50 γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης