Παράθυρο αισιοδοξίας για Μπέρι…

Το ενδεχόμενο επανένταξης της Μπέρι στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου από τη σεζόν 2020-21 και έπειτα είναι έτοιμη να συζητήσει η EFL.



Παράθυρο αισιοδοξίας για Μπέρι…

Ο σύλλογος διαγράφηκε προ ολίγων ημερών λόγω οικονομικών προβλημάτων από το πρωτάθλημα της League One διότι η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει την αναβολή παιχνιδιών προκαλώντας επιπλέον ζημιά στην ακεραιότητά της.

Τα 7 εκατομμύρια λιρών που απαιτήθηκαν για να αποφευχθεί η τραγωδία δεν βρέθηκαν εντός του προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου και τη στιγμή που ομάδα επιχειρηματιών παλεύει να δώσει στον ιστορικό σύλλογο το… φιλί της ζωής, έρχεται και η EFL να φανερώσει μια πιο διαλλακτική στάση.

Η αναίρεση της διαγραφής παραμένει… όνειρο θερινής νυκτός αλλά το κλαμπ ενδέχεται να έχει από του χρόνου την ευκαιρία να επιστρέψει στην κανονικότητα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports» πρόκειται να πραγματοποιηθούν συζητήσεις που θα αφορούν την ένταξη του συλλόγου στο πρωτάθλημα της League Two εν όψει της επόμενης σεζόν.

Γιάννης Τζιουμακλής