Φέργκιουσον σε Ρονάλντο: «Ήσουν παιδί και τώρα έγινες σπουδαίος αθλητής»! (video)

Τον είχε σαν παιδί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι θα τον νιώθει για πάντα. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον έμπειρο σούπερ σταρ, συγχαίροντάς τον για την ανάδειξή του (10η φορά) ως κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.  



Φέργκιουσον σε Ρονάλντο: «Ήσουν παιδί και τώρα έγινες σπουδαίος αθλητής»! (video)

Ο Σκωτσέζος θρύλος και πρωτεργάτης τεράστιων επιτυχιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και ανέβασε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου με τα 20 πρωταθλήματα, είπε στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση, κατά την οποία ο Κριστιάνο αναδείχθηκε για 10η φορά στην καριέρα του κορυφαίος Πορτογάλος παίκτης:

«Συγχαρητήρια για το σπουδαίο σου επίτευγμα. Συγγνώμη που δεν είμαι μαζί σου εκεί. Κοιτάζω πίσω το χρόνο όταν σε είχα στην ομάδα ως 17 χρονών παιδί και τώρα έχεις ωριμάσει ως άνδρας και είσαι σπουδαίος αθλητής.

Θα ήθελα να πω σε εσένα, την μητέρα σου, την οικογένειά σου και όλα τα παιδιά σου να είστε όλοι καλά, συγχαρητήρια. Είναι τεράστια χαρά μου που σε γνωρίζω, που έχω δουλέψει μαζί σου και που έχω δει την εξέλιξή σου στο ποδόσφαιρο».