Όουεν: «Δεν ήθελα να πάω στη Νιούκαστλ, ήταν πισωγύρισμα»

Ο Μάικλ Όουεν στη νέα του αυτοβιογραφία ξεκαθαρίζει πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω ούτε που θα σκεφτόταν να παίξει για τη Νιούκαστλ, αφού δεν ήθελε ποτέ να πάει εκεί και το θεωρούσε πισωγύρισμα στην καριέρα του.  



Όουεν: «Δεν ήθελα να πάω στη Νιούκαστλ, ήταν πισωγύρισμα»

Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός στο παρελθόν έχει παραδεχθεί αρκετά χρόνια μετά το φινάλε της καριέρας του πως στα τελευταία χρόνια της παρουσίας του στα γήπεδα δεν ήθελε καν να τρέχει από το φόβο μην τραυματιστεί ή μην προκύψει κάποιο νέο μυϊκό πρόβλημα, από αυτά που τον στιγμάτισαν και δεν του επέτρεψαν να λάμψει με διάρκεια...

Στη νέα του αυτοβιογραφία και μεταξύ άλλων γεγονότων και παραδοχών, τονίζει πως όταν το 2005 μετακόμισε στη Νιούκαστλ, ήταν ένα μεγάλο λάθος, αφού ποτέ δεν ήθελε πραγματικά να παίξει στις «καρακάξες».

«Έπρεπε να έχω ακούσει το ένστικτό μου... Δεν ήθελα να πάω εκεί γιατί η καρδιά μου ανήκε στη Λίβερπουλ. Από επαγγελματικής άποψης, ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα η μεταγραφή μου στη Βορειοανατολική Αγγλία... Όσο κι αν αυτό μπορεί να ενοχλήσει τους οπαδούς της Νιούκαστλ, είναι η μεγάλη αλήθεια» αναφέρει ο Όουεν.

Κώστας Ζάλιαρης