Ο Φαν Ντάικ με Μέσι και Κριστιάνο και η... μάχη των Κλοπ, Πεπ και Ποτσετίνο!

Η FIFA παρουσίασε τις τελικές τριάδες των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία του 2019, ο Φαν Ντάικ μετά τη διάκριση από την UEFA διεκδικεί ακόμα μια κόντρα σε Μέσι και Κριστιάνο, η... μαγική προπονητική τριπλέτα των Κλοπ, Πεπ και Ποτσετίνο δίνει τη δική της «μάχη» για τον καλύτερο κόουτς, ενώ, στη θέση του τερματοφύλακα κοντράρονται οι Έντερσον και Άλισον με τον Τερ – Στέγκεν.



Ο Φαν Ντάικ με Μέσι και Κριστιάνο και η... μάχη των Κλοπ, Πεπ και Ποτσετίνο!

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις τελικές υποψηφιότητες για τα βραβεία της αναφορικά με το 2019 και παρουσιάστηκαν οι τελικές τριάδες.

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, έχοντας νικήσει τους Μέσι και Κριστιάνο για το βραβείο του κορυφαίου της UEFA, ανταγωνίζεται ξανά τους δυο σούπερ σταρ και για τον καλύτερο άνδρα ποδοσφαιριστή της FIFA.

Παράλληλα, η επιτυχημένη παρουσία των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι στην περασμένη αγωνιστική περίοδο έκαναν τους Κλοπ, Γκουαρδιόλα και Ποτσετίνο να διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου κόουτς!

Όσον αφορά στο καλύτερο γκολ (βραβείο Puskas), εκεί περιορίστηκαν οι υποψηφιότητες στο ψιλοκρεμαστό του Μέσι απέναντι στη Μπέτις, στην τρομερή εκτέλεση φάουλ του Κιντέρο για τη Ρίβερ απέναντι στη Ράσινγκ Κλουμπ και στο ανάποδο ψαλίδι του Ζόρι σε ματς Ντέμπρετσεν – Φερεντσβάρος.

Άλισον, Έντερσον και Τερ - Στέγκεν διεκδικούν τη διάκριση του κορυφαίου τερματοφύλακα, με τους δυο γκολκίπερ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε ακόμα μια «μάχη». 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης