Άγαλμα έξω από το Άνφιλντ ο Φαν Ντάικ!

Για τις ανάγκες προώθησης της εταιρείας, η Paddy Power έφτιαξε και τοποθέτησε ένα άγαλμα του Βέρτζιν Φαν Ντάικ έξω από το «Άνφιλντ» από το πρωί του Σαββάτου, ως μια μικρή... τιμή προς τον Ολλανδό για την ανάδειξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Champions League της περασμένης σεζόν σε μια κίνηση – αποθέωση του μάρκετινγκ.  



Άγαλμα έξω από το Άνφιλντ ο Φαν Ντάικ!

Ο Φαν Ντάικ, πέρα από το βραβείο για τον καλύτερο αμυντικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, στην εκδήλωση της κλήρωσης των ομίλων για το Champions League της σεζόν 2019-2020, νίκησε και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του τουρνουά της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης Πρέμιερ Λιγκ, εκείνος που επέλεξαν ως καλύτερο και οι συνάδελφοί του από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών και ο κορυφαίος αμυντικός του Champions League, αναδείχθηκε κορυφαίος όλων από την UEFA και η Paddy Power έκανε την κίνησή της για να προμοτάρει και την εταιρεία της.

Έξω από το Άνφιλντ, από το πρωί του Σαββάτου, φιγουράρει ένα πρόχειρο άγαλμα του Ολλανδού στόπερ, με την επιγραφή: «Επιτέλους, ένας παίκτης που αξίζει το βάρος του σε χρυσό»!

Κώστας Ζάλιαρης