UEFA Champions League: η κλήρωση του Ολυμπιακού αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Μετά το διάλειμμα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του UEFA Champions League και μέσα από ένα τρίωρο πρόγραμμα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα δουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση ποιους θα αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα, στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.  



UEFA Champions League: η κλήρωση του Ολυμπιακού αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Από τις 18.00 της Πέμπτης (29/8) η εκπομπή Pre Game Show (COSMOTE SPORT 1HD), θα μας βάλει στο κλίμα και θα ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό.

Από τα στούντιο της COSMOTE TV, οι Αριάνα Παπαγιάννη, Μιχάλης Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος θα κάνουν τα πρώτα σχόλια και στη συνέχεια θα δώσουν την σκυτάλη στα σημεία του ρεπορτάζ. Επίσης, οι τηλεθεατές της εκπομπής θα παρακολουθήσουν θέμα αφιερωμένο στη μέχρι τώρα πορεία των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες και τους αστέρες που συνθέτουν το παζλ των ομίλων.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συνδέσεις με τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Εκεί θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος, για να μεταφέρει τις εικόνες αλλά και το κλίμα, τόσο πριν, όσο και μετά, την κλήρωση.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα ξεκινήσει στις 19.00 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη και θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 1HD και ταυτόχρονα στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, από το link: https://www.youtube.com/watch?v=ehrj_ZaqqeQ