Αποκλείστηκαν οι Νόριτς και Πάλας!

Η Νόριτς, όσο εκπληκτική είχε παρουσιαστεί μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ, άλλο τόσο απογοήτευσε τους οπαδούς της στο Λιγκ Καπ, αφού αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του θεσμού από την Κρόουλι της LeagueTwo με το τελικό 1-0! Αποκλεισμός και για την Κρίσταλ Πάλας από την Κόλτσεστερ με το 5-4 στα πέναλτι...  



Αποκλείστηκαν οι Νόριτς και Πάλας!

Τα «καναρίνια» και οι «αετοί» έπεσαν... θύματα έκπληξης στον δεύτερο γύρο του EFL Cup, αποτυγχάνοντας να επιβληθούν έναντι υποδεέστερων αντιπάλων για να συνεχίσουν στο τουρνουά.

Η Νόριτς του Ντάνιελ Φάρκε παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με ολόκληρη την 11άδα διαφοροποιημένη σε σχέση με αυτούς που αγωνίστηκαν απέναντι στην Τσέλσι το περασμένο Σάββατο και η Κρόουλι με σκόρερ τον Λουμπάλα πέρασε στον 3ο γύρο του θεσμού για δεύτερη φορά στην ιστορία της με το τελικό 1-0!

Η Κρίσταλ Πάλας, λίγες μέρες μετά το ιστορικό «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είδε την Κόλτσεστερ να προκρίνεται εις βάρος της, με τον Άντρος Τάουνσεντ να χάνει πέναλτι στη διαδικασία που ακολουθήθηκε για ν' αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα. Οι U's πήραν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην Πάλας έπειτα από το 1979 και πέρασαν στην 3η φάση του τουρνουά για φέτος. Με αρκετές αλλαγές αλλά και εφτά διεθνείς το σύνολο του Ρόι Χότζον...

Στα υπόλοιπα ματς, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» επικρατώντας 2-1 της Μπλάκμπερν, πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της από το πρώτο ημίχρονο με τους Στίρμαν και Νόργουντ, ενώ η Μπράιτον χρειάστηκε ένα γκολ του Γκλεν Μάρεϊ στις καθυστερήσεις για να τελειώσει στην κανονική διάρκεια την κόντρα με την Μπρίστολ Ρόβερς και να περάσει με το υπέρ της 2-1. Τελείως διαφορετική και η 11άδα των «γλάρων» σε σχέση με την πρόσφατη ήττα από τη Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα, όμως και πάλι η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο.

Η Άστον Βίλα διέλυσε με το τελικό 6-1 την Κρου, σκοράροντας από τρεις φορές σε κάθε ημίχρονο, ενώ, η Γουέστ Χαμ πέρασε από την έδρα της Νιούπορτ Κάουντι με το τελικό 2-0, με τον Τζακ Γουίλσιρ να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα των «σφυριών». Ο Άγγλος χαφ, μαζί με τους Φορνάλς και Αγιέτι ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες που χρησιμοποίησε ο Πελεγκρίνι μέσα στις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε.

Η Γουότφορντ, με το ακριβότερο μεταγραφικό της απόκτημα, Ισμαΐλα Σαρ και τον Ανταλμπέρτο Πεναράντα να σκοράρουν για πρώτη φορά με το κλαμπ, επιβλήθηκε 3-0 της Κόβεντρι για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Πρώτο γκολ από τον Φεβρουάριο του 2018 και για τον Ντάριλ Γιάνμαατ.

Για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια στον 3ο γύρο η Λούτον που έφτασε στο 3-0 στην έδρα της Κάρντιφ, με τους 4.111 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο να είναι η μικρότερη προσέλευση σε ματς των «bluebirds» από τη στιγμή που μετακόμισαν στο Cardiff City Stadium πριν από μια δεκαετία.

Μεγάλη νίκη και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στη Ντέρμπι Κάουντι με το τελικό 3-0. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπέρτον – Μόρκαμ 4-0

Κρου – Άστον Βίλα 1-6

Γκρίμσμπι – Μάκλσφιλντ (αναβλήθηκε λόγω αγωνιστικού χώρου)

Λιντς – Στόουκ 4-5 πεν. (2-2 κ.α.)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Ντέρμπι Κάουντι 3-0

Πρέστον – Χαλ 5-4 πεν. (2-2 κ.α.)

Ρότσντεϊλ – Καρλάιλ 2-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπλάκμπερν 2-1

Μπρίστολ Ρόβερς – Μπράιτον 1-2

Κάρντιφ – Λούτον 0-3

Κρόουλι – Νόριτς 1-0

Κρίσταλ Πάλας – Κόλτσεστερ 4-5 πεν. (0-0 κ.α.)

Φούλαμ – Σαουθάμπτον 0-1

Νιούπορτ – Γουέστ Χαμ 0-2

Όξφορντ – Μίλγουολ 4-2 πεν. (2-2 κ.α.)

Πλίμουθ – Ρέντινγκ 2-4

Σάουθεντ – ΜΚ Ντονς 1-4

Γουότφορντ – Κόβεντρι 3-0

Κώστας Ζάλιαρης