Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Λο Σέλσο

Ανέτοιμος είναι ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο σύμφωνα με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που όπως δήλωσε θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να χρησιμοποιήσει το πρόσφατο μεταγραφικό του απόκτημα.



Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Λο Σέλσο

Ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε πως θα πρέπει να περιμένει τον συμπατριώτη του να προσαρμοστεί για να τον ρίξει στην μάχη με περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πιο ενεργό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λο Σέλσο είναι δανεικός από την Ρεάλ Μπέτις (στην οποία πήγε από την Παρί Σεν Ζερμέν) και στο συμβόλαιο ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπάρχει οψιόν για μόνιμη μετακίνησή του στο Λονδίνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ποτσετίνο για τον ποδοσφαιριστή του:

«Νομίζω ότι η κατάσταση του Λο Σέλσο δεν θα είναι εύκολη. Ήταν σε εκτεταμένες διακοπές μετά το Κόπα Αμέρικα, δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία και δεν προπονήθηκε πολύ. Μετά υπέγραψε σε εμάς μετά από μία εβδομάδα χωρίς προπόνηση. Κάνει καλές προπονήσεις αλλά είναι ακόμη πολύ μακριά από αυτό που περιμένουμε από εκείνον.

Πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Έπαιξε λίγο το Σάββατο και ίσως θα έχει την πιθανότητα να βοηθήσει την ομάδα σε κάποια σημεία, αλλά δεν θα περιμένουμε πολλά από αυτόν. Δεν πρέπει να τον φορτώσουμε ευθύνες, εκτός από το να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί. Και μετά βλέπουμε. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία αυτή του να μάθεις και να βελτιωθείς. Όταν θα είναι έτοιμος και θα αξίζει να παίξει, τότε βεβαίως, θα έχει ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους».

Γιώργος Σιάφας