Τεράστιο βήμα πρόκρισης η Γουλβς!

Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε η Γουλβς επικρατώντας 3-2 της Τορίνο εκτός έδρας στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα στα playoffs των προκριματικών του Europa League! Επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από το 1980, η ομάδα του Νούνο Σάντο είναι έτοιμη για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης! 



Τεράστιο βήμα πρόκρισης η Γουλβς!

Οι «λύκοι» προηγήθηκαν στο 43' με το αυτογκόλ του Μπρέμερ που άθελά του με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να βάλει μπροστά τους Άγγλους. 

Ο Ζόταν στο 59ο λεπτό πήρε την εξαιρετική ασίστ του Αντάμα Τραορέ από δεξιά για το 2-0, για να έρθει η κεφαλιά του Ντε Σιλβέστρι στο δυο λεπτά αργότερα (61') να ξαναβάλει την «Γκρανάτα» στο ματς. 

Μια ατομική ενέργεια του Ραούλ Χιμένες που συνέχισε τη φάση αφού δεν άκουσε σφύριγμα για φάουλ σε συμπαίκτη του, απέφερε το 3-1 για τη Γουλβς εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 ο Μπελότι με πέναλτι στο 89ο λεπτό. 

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, αλλά ήμασταν καλά οργανωμένοι και σωστοί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νούνο Σάντο για το παιχνίδι.