Η Γουλβς πάντοτε αντιδρά απέναντι στη Γιουνάιτεντ! (vids)

Η πρώτη ομάδα που καταφέρνει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρεθεί πίσω στο σκορ και να καταφέρει να πάρει κάτι θετικό, έγινε η Γουλβς μετά και το φετινό 1-1 στο «Μολινό» στη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!  



Η Γουλβς πάντοτε αντιδρά απέναντι στη Γιουνάιτεντ! (vids)

Οι «λύκοι» γι' ακόμα μια φορά απέδειξαν πως έχουν γίνει ο... κακός δαίμονας της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού, πέρα από τα τρία περσινά ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κατάφεραν να πάρουν κάτι και από την πρώτη φετινή τους συνάντηση, χάρη σε ένα τρομερό γκολ του Ρούμπεν Νέβες.

Την 2α Απριλίου του 2019, στο «Μολινό», στο παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ είχε βάλει μπροστά τους «κόκκινους διαβόλους» από το 13ο λεπτό, όμως, όλα ήρθαν τούμπα με τον Ζότα στο 25' και το αυτογκόλ του Σμόλινγκ στο 77' για το τελικό 2-1.

Όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» την 22α του Σεπτέμβρη του 2018, η ομάδα του Νούνο Σάντο είχε δει τον Φρεντ να σκοράρει στο 18', όμως, βρήκε απάντηση και πήρε τον ένα βαθμό με καταπληκτικό γκολ του Ζοάο Μουτίνιο στο 53ο λεπτό!



Κώστας Ζάλιαρης