Προσφέρει δουλειά στον Άσλεϊ Κόουλ η Τσέλσι!

Μια θέση στο τεχνικό επιτελείο θα προσφέρει η Τσέλσι στον Άσλεϊ Κόουλ, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασής του ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση στην ηλικία των 38 ετών, μετά και την σύντομη θητεία του στη Ντέρμπι Κάουντι.  



Προσφέρει δουλειά στον Άσλεϊ Κόουλ η Τσέλσι!

Έχοντας αποτελέσει ένα από τα σημαντικά στελέχη της τρομερά επιτυχημένης φουρνιάς της Τσέλσι μαζί με τους Τέρι, Λάμπαρντ και Ντρογκμπά, ο Άσλεϊ Κόουλ, έπειτα από δυο γεμάτες δεκαετίες επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μάλιστα, δημοσιοποίησε την απόφασή του όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας on air πως δεν θα αναζητήσει νέα ομάδα έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Ντέρμπι Κάουντι.

Στα «κριάρια» πήγε για να βοηθήσει τον καλό του φίλο, Φρανκ Λάμπαρντ και τώρα, ενδέχεται να το κάνει στο Cobham, φορώντας ξανά τη μπλε εμφάνιση της Τσέλσι! Σύμφωνα με τη Daily Mail, στους «μπλε» του Λονδίνου θέλουν να προσφέρουν στον Κόουλ την ευκαιρία να μάθει αρκετά πράγματα γύρω από την προπονητική δουλεύοντας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αφού ο 38χρονος έχει ήδη αρχίσει να παρακολουθεί σεμινάρια και να στοχεύει στο δίπλωμα ώστε να μπορεί να βρεθεί κάποια μέρα στους πάγκους.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης