Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Οζίλ και Κολάσινατς

Μετά από αρκετές ημέρες σε... «καραντίνα», οι Μεσούτ Οζίλ και Σέαντ Κολάσινατς επέστρεψαν επιτέλους στις προπονήσεις της Άρσεναλ, οι οποίοι ωστόσο παραμένουν ακόμα υπό ισχυρή προστασία.



Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Οζίλ και Κολάσινατς

Σε κανονικούς «ρυθμούς» επέστρεψαν μετά από καιρό οι Μεσούτ Οζίλ και Σέαντ Κολάσινατς!

Οι δύο ποδοσφαιριστές την Τετάρτη (14/8) βρέθηκαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ και πήραν μέρος κανονικότατα στην προπόνηση της ομάδας, δείχνοντας πως σιγά – σιγά μπαίνουν στους κανονικούς τους «ρυθμούς».

Συγκεκριμένα, ο Μεσούτ Οζίλ έφτασε στην προπόνηση με δικό του όχημα και στο πίσω κάθισμα, με οδηγό έναν άγνωστο άντρα, ενώ ο Σέαντ Κολάσινατς έφτασε ως συνοδός με το αυτοκίνητο του Σκοντράν Μουστάφι.

Βέβαια, μπορεί οι δύο «κανονιέρηδες» να πήραν μέρος στην προπόνηση αλλά η επιστροφή τους στην ενεργό δράση είναι ακόμα άγνωστη, με τον Ουνάι Έμερι να μην θεωρεί τους δύο αυτούς παίκτες 100% έτοιμους.

Αναφορικά, οι δύο συμπαίκτες έμειναν εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι της Άρσεναλ με της Νιουκάστλ και ύστερα από το συμβάν έξω απ' το σπίτι του Οζίλ η προσωπική τους ασφάλεια έχει αυξηθεί εις το έπακρον.

Μαρίνος Πάντζης