Έτσι γλίτωσε η Σίτι ανάλογη τιμωρία όπως αυτή της Τσέλσι...

Δυο συγκεκριμένοι παράγοντες λήφθηκαν υπόψιν των αρμόδιων οργάνων της FIFA για την επιβολή τιμωρίας χρηματικού προστίμου στη Μάντσεστερ Σίτι σε πλήρη αντίθεση με το μεταγραφικό εμπάργκο που αντιμετωπίζει η Τσέλσι για ίδιες παραβάσεις...  Advertisement
Έτσι γλίτωσε η Σίτι ανάλογη τιμωρία όπως αυτή της Τσέλσι...

Οι «πολίτες», ενημερώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης για την ποινή που τους επιβλήθηκε για το θέμα της παράτυπης ενσωμάτωσης νεαρών παικτών στα τμήματα υποδομής της, όπως ακριβώς συνέβη και με τους «μπλε» του Λονδίνου.

Η Τσέλσι, πέρασε το φετινό καλοκαίρι δίχως μεταγραφές, θα πρέπει ν' αντέξει δίχως φρέσκο αίμα και τον Ιανουάριο του 2020 και από την επόμενη θερινή περίοδο θα βρεθεί πάλι στο μεταγραφικό «παζάρι».

Η Μάντσεστερ Σίτι γλίτωσε απλά με χρηματικό πρόστιμο 315.000 λιρών και αυτό που εξήγησε η FIFA μέσω της Daily Mirror, ήταν πως στους φακέλους που πέρασαν από έλεγχο, εντοπίστηκαν λιγότερες παρατυπίες από αυτές που αντίκρισαν οι αρμόδιοι στην Τσέλσι, ενώ, οι Πρωταθλητές Αγγλίας παραδέχθηκαν τα λάθη τους, σε αντίθεση με το κλαμπ του Λονδίνου που... άνοιξε πόλεμο.

Κώστας Ζάλιαρης