Άντε και καλή σεζόν…

Ακόμη μία αγωνιστική περίοδος ξεκινά και ελπίζουμε να είναι το ίδιο συναρπαστική με τις προηγούμενες. Η επίσημη πρεμιέρα έγινε χθες με τη Λίβερπουλ να σαρώνει με σκορ 4-1 τη Νόριτς, βάζοντας μας για τα καλά στο κλίμα της νέας Πρέμιερ Λιγκ. Σήμερα, σε λίγες ώρες για την ακρίβεια, οι περισσότερες ομάδες του Νησιού ρίχνονται στη μάχη του αγγλικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά φέτος! Ανυπομονούμε όπως και εσείς και ευχόμαστε μια καλή και θεαματική σεζόν…  



Άντε και καλή σεζόν…

Είναι η μέρα που θα ακούσεις τους γύρω σου να σου εύχονται… καλό χειμώνα. Μην τους παρεξηγήσεις, ξέρουν τι λένε… Για πολλούς η έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ σηματοδοτεί ουσιαστικά την επιστροφή των αγαπημένων μας σαββατοκύριακων, της αγωνιστικής δράσης, της… μπάλας! Δεν έχουν άδικο!

Χθες είχαμε την επίσημη πρεμιέρα με την άνετη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νόριτς στο «Άνφιλντ» (4-1). Ok αφήνουμε στην άκρη ότι το πρώτο καταγεγραμμένο τέρμα της σεζόν 2019-20 επετεύχθη με αυτογκόλ, αλλά τουλάχιστον μετά… ισορρόπησε το πράγμα. Ο Σαλάχ έβαλε γκολ από την πρώτη αγωνιστική, κάτι είναι και αυτό. Για όσους θυμούνται πέρυσι δεν είχε ξεκινήσει καλά και είχε αμφισβητηθεί. Γκολ και ο σκόρερ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Οριγκί. Όλα καλά για τους κόκκινους.

Ερχόμαστε, λοιπόν, στο σήμερα όπου την έναρξη του προγράμματος κάνει η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αεράτη μετά την κατάκτηση του Community Shield φιλοξενείται στην έδρα της πάντα επικίνδυνης Γουέστ Χαμ.

Στις 17:00 διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις με κορυφαία αυτή ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Έβερτον. Πως θα «αντιδράσουν» τα ανανεωμένα «ζαχαρωτά» μετά τα απανωτά άκυρα των «αετών» για την αγορά του Ζαχά; Ο Ιβοριανός θα παίξει ή ακόμα είναι ξενερωμένος; Θα τα δούμε όλα…

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει στις 19:30 η Τότεναμ που αντιμετωπίζει εντός έδρας την νεοφώτιστη Άστον Βίλα (δεύτερη σε δαπάνες μεταγραφών φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ), η οποία θέλει να αποδείξει ότι επέστρεψε… για να μείνει!

Φυσικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε και την Κυριακή, όπου έχουν προγραμματιστεί τρεις δυνατές αναμετρήσεις. Λέστερ- Γουλβς, Νιούκαστλ- Άρσεναλ και φυσικά το κορυφαίο ματς της πρώτης αγωνιστικής, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Τσέλσι!

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 10/08

Λίβερπουλ- Νόριτς 4-1

Σάββατο 11/08

14:30 Γουέστ Χαμ- Μάντσεστερ Σίτι

17:00 Γουότφορντ- Μπράιτον

17:00 Κρίσταλ Πάλας- Έβερτον

17:00 Μπέρνλι – Σαουθάμπτον

17:00 Μπόρνμουθ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

19:30 Τότεναμ – Άστον Βίλα

Κυριακή 12/08

16:00 Λέστερ – Γουλβς

16:00 Νιούκαστλ – Άρσεναλ

18:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Τσέλσι