Ανακοινώθηκε στη Ντέρμπι Κάουντι ο Ρούνεϊ!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, από τον Ιανουάριο του 2020 θα επιστρέψει στην Αγγλία, αφού, έγινε πλέον επίσημο πως θα συνεργαστεί με τη Ντέρμπι Κάουντι ως παίκτης - προπονητής! Θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη DC United μέχρι τον χειμώνα και θα κάνει το come-back στο Νησί για 1,5 χρόνο, μέχρι και το καλοκαίρι του 2021! 



Ανακοινώθηκε στη Ντέρμπι Κάουντι ο Ρούνεϊ!

Ο Ρούνεϊ, μέχρι τον χειμώνα θα έχει ολοκληρώσει την περιπέτεια και τις εμπειρίες του από το MLS και τη DC United και θα επιστρέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Ντέρμπι Κάουντι!

Ο πολύπειρος επιθετικός, πρώην αρχηγός και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμφώνησε και ανακοινώθηκε για να παίξει στα «κριάρια», αλλά και να βοηθήσει από τον πάγκο ως κόουτς, από τον Ιανουάριο του 2020 έως και το καλοκαίρι του 2021.

Αν μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Φιλίπ Κοκού καταφέρει να έχει παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, θα συνεργαστούν με τον Άγγλο φορ, ο οποίος, βρίσκεται στην Ουάσινγκτον από το περασμένο καλοκαίρι...

«Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στο τιμ του Φιλίπ Κοκού και των βοηθών του από τον Ιανουάριο και μετά. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω και να συνεισφέρω. Είμαι ενθουσιασμένος που θα καταφέρω να ξεκινήσω και την προπονητική μου καριέρα και με την πρώτη ομάδα αλλά και με τα τμήματα υποδομής...». 

Κώστας Ζάλιαρης