Στο «Γουέμπλεϊ»... σαν στο σπίτι του ο Στέρλινγκ (vids)

Το τατουάζ που έχει τελικά με το παιδί που θαυμάζει και θαμπώνεται από τη λάμψη του «Γουέμπλεϊ» δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς, ο Ραχίμ Στέρλινγκ απλά συνέχισε μια εξαιρετική παράδοση που έχει όποτε βρίσκεται στο «στολίδι» του Λονδίνου.  



Στο «Γουέμπλεϊ»... σαν στο σπίτι του ο Στέρλινγκ (vids)

Στις τελευταίες τέσσερις φορές που έχει βρεθεί ο Άγγλος επιθετικός στο «Γουέμπλεϊ», έχει βοηθήσει πολύ σημαντικά και την εθνική ομάδα της Αγγλίας αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τελευταίο του «χτύπημα», το γκολ με το οποίο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο Community Shield, το μεσημέρι της Κυριακής, κατακτώντας και αυτό τον τίτλο, τον 5ο διαδοχικό για τους «πολίτες» μετά το καρέ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Εξαιρώντας την 6η Απριλίου του 2019, όταν δεν είχε καταφέρει να συνεισφέρει στο 1-0 επί της Μπράιτον στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Ραχίμ Στέρλινγκ είχε σκοράρει τρεις φορές στο 5-0 της Αγγλίας επί της Τσεχίας στις 22 Μαρτίου, είχε δυο γκολ και μια ασίστ στο ιστορικό 6-0 της Σίτι επί της Γουότφορντ στον τελικό του FA Cup και φυσικά σκόραρε ξανά τώρα, για το πρώτο τρόπαιο λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου...



Κώστας Ζάλιαρης