Φοβήθηκαν τα φάρμακα που πήρε ο Μαχρέζ και δεν έπαιξε στο Community Shield! (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε ότι ο Ριγιάντ Μαχρέζ είχε πάρει συγκεκριμένα φάρμακα που όμως... δεν μπορούσε να εντοπίσει το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι, ούτε τη συνταγή βάσει της οποίας του χορηγήθηκαν από την εθνική ομάδα της Αλγερίας, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην μπορέσει να παίξει στο Community Shield!  



Φοβήθηκαν τα φάρμακα που πήρε ο Μαχρέζ και δεν έπαιξε στο Community Shield! (vid)

Έπειτα από την τρομερά μεγάλη αγωνιστική περίοδο που ολοκλήρωσε... πρόσφατα, ο Μαχρέζ, όντας και θριαμβευτής με την Αλγερία στο Κόπα Άφρικα, έκανε μόλις δέκα μέρες διακοπές και επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ενόψει του Community Shield, είχε ενημερώσει τους γιατρούς της ομάδας του για τα φάρμακα που του είχαν χορηγηθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, όμως, δεν μπορούσε να εντοπιστεί η συνταγή ή το είδος του φαρμάκου κι έτσι, δεν πήραν το ρίσκο στη Σίτι, αφήνοντάς τον εκτός πλάνων.

Σχετικά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε:

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “κόουτς, θέλω να γυρίσω σε 10 μέρες γιατί θέλω να παίξω με τη Λίβερπουλ”. Του είπα φυσικά πως ήταν ευπρόσδεκτος και ήταν θετικό για την ομάδα αυτό. Όμως, δεν είχαμε τα φάρμακα που του είχαν δώσει οι γιατροί στην Αλγερία. Δεν ξέρουμε ακριβώς με ποια συνταγή τα είχε πάρει και θα ήταν ρίσκο για το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Γι' αυτό δεν ήταν στην αποστολή. Ευελπιστούμε πως θα παίξει με τη Γουέστ Χαμ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μετά όλα θα είναι φυσιολογικά...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης